Herinneringen…

November, buiten stormt en regent het, ons Katwijkse strand ligt er verlaten bij. Sint Nicolaas is met zijn Pieten gearriveerd en we kijken al uit naar het Kerstfeest. Ik blader wat door mijn foto’s en zie plotseling dit zonnige plaatje en een grote glimlach verschijnt op mijn gezicht 😊

Wát had ik het druk afgelopen zomer en wat waren het allemaal lieve bruidsparen, ieder met een eigen levensverhaal: soms ontroerend, dan weer komisch, jonge bruidsparen met nog een heel leven voor zich, samengestelde gezinnen met pubers, huwelijken in Frankrijk en België. En alle bruidsparen verdienen het, dat hun LOVE story met liefde, empathie en passie wordt verteld. Mijn taak is ervoor te zorgen, dat het bruidspaar zich zó voelt, alsof zij díe dag de enigen zijn, die hun liefde vieren, daar doe ik als Babs mijn uiterste best voor!

Zo kan het gebeuren, dat er (vooral in de zomer) twee huwelijken op één dag gepland staan. Geen nood, deze Babs weet overal raad op: gewoon met toga en al op de fiets gestapt en van de ene trouwlocatie naar de andere gefietst (leuk commentaar onderweg gekregen trouwens!). Allemaal blij: deze Babs, die blij was, dat ze tóch ruim op tijd was, de fotograaf, die leuke plaatjes kon schieten, de gasten van het bruidspaar, die me op het strand met applaus begroetten en het bruidspaar, dat later bijgaande foto van me kreeg en me een lief briefje schreven, dat ze zó genoten hadden.

En al regent en stormt het dan buiten, bij deze herinnering heb ik het heerlijk warm!