Hoe gaan we te werk?

De sfeer proeven

Na ons telefonisch contact zijn jullie hartelijk welkom bij mij thuis voor een vrijblijvend gesprek (als jullie ver weg wonen kunnen we eventueel skypen, hoewel het persoonlijke contact mijn voorkeur heeft). We gaan met elkaar in gesprek en we merken vanzelf of er een “klik” is tussen ons. Trouwen is tenslotte een heel persoonlijke en intieme gebeurtenis. We moeten elkaar wel kunnen begrijpen en aanvoelen!

Ons tweede gesprek is bij jullie thuis. Heel belangrijk voor mij om “de sfeer te proeven”. Vaak valt me iets op, dat ik kan gebruiken in mijn toespraak. Daarna rijd ik altijd weer met een grote glimlach naar huis, omdat die gesprekken zo bijzonder zijn. Ik voel me altijd heel bevoorrecht dat een bruidspaar hun liefde, hun verleden en hun toekomstverwachtingen met mij wil delen!

Er is overal een oplossing voor!

Ik hou van pen en papier. Daardoor rollen er iedere keer weer andere, originele zinnen uit mijn pen, zodat iedere speech “op maat” is gemaakt.

Hebben jullie speciale wensen? Dankzij mijn jarenlange ervaring als BABS kan ik zeggen: Er is overal een oplossing voor!

Op de trouwdag ben ik ruim op tijd aanwezig om de trouwzaal te inspecteren en misschien nog iets aan de setting te veranderen. Ik vind het heel belangrijk dat het bruidspaar niet met de rug naar hun gasten zit, maar dat alle aanwezigen jullie stralende gezichten kunnen zien en jullie emoties kunnen delen! Het is een klein detail maar kan net het grote verschil maken!

Humor

Improviseren is mijn kracht (een must voor een trouwambtenaar!). Met humor op onverwachte zaken reageren of opmerkingen van kinderen pareren: iedere keer geniet ik weer van deze uitdagingen. Zo heb ik onlangs spontaan een lied ingezet (ik kan ook goed zingen) en alle gasten zongen vrolijk uit volle borst mee!

Geïnteresseerd?

Neem contact op