Hoe het winnen van een houten horloge een Bruidspaar en een Babs samenbracht!

Hoe het winnen van een horloge een bruidspaar en een babs samenbracht

In het blad “Business”stond een leuk artikel over het bedrijf 1915 Watches, onlangs opgericht door de broers Johnny en Robert Spies in Lisse.

Wilde je aanspraak maken op zo’n houten horloge, dan kon je een email sturen. Ik heb dat gedaan met de toevoeging: Als ik het horloge win, zal ik zorgen, dat bij het ondertekenen van de trouwakte het horloge goed in beeld komt….. ( Hé, wie niet waagt….:)

En jawel, ik was één van de acht genodigden, die een horloge mocht ophalen! Glaasje champagne erbij en Yvonne en ik raakten al gauw in gesprek. Ze vertelde, dat ze in juli ging trouwen op Landgoed “De Olmenhorst” een prachtige locatie, tussen de appel- en perenbomen in Lisserbroek.

“Mag jij ons dan ook daar trouwen als je Babs bent in Katwijk?”, vroeg Yvonne.  Natuurlijk, wij mogen overal in Nederland huwelijken sluiten ( en zelfs naar het buitenland word ik regelmatig meegevraagd voor een “ceremonieel” huwelijk!).

Et voilà, zó tekende ik hun huwelijksakte MET mijn mooie houten horloge op de prachtige trouwdag van Yvonne en Twan!   Veel GELUK!