Ingrid & Ron

4 juni 2016 Katwijk aan Zee

We wilden heel graag op het strand trouwen. En aangezien ik het eerste deel van mijn jeugd in Katwijk aan zee heb gewoond was het een logische keuze om daar te trouwen. In ons favoriete visrestaurant KW106 !

Via de gemeentesite van Katwijk hebben wij een keuze gemaakt voor onze trouwambtenaar. De tekst bij de foto van Anke Minnee sprak ons al gelijk aan. Toen we voor een kennismaking bij Anke op de koffie gingen, waren we zeer verheugd met onze keus! Het voelde gelijk goed; Anke is een leuke, warme vrouw die openstond voor onze wensen. En met humor!

Op de dag zelf voor de ceremonie was ik nogal zenuwachtig maar Anke zorgde voor een rustmoment. Het was een mooie, emotionele, fijne ceremonie. Anke gaf een mooie inleiding waarna wij onze persoonlijke tekst tegen elkaar hebben gesproken. Anke nam daarna het officiële gedeelte weer over met een heel leuk persoonlijk verhaal. Ik denk met veel warmte en plezier terug aan onze bruiloft en ben super blij dat Anke ons op zo’n mooie plek aan het strand in het echt heeft verbonden!

Dank je wel, Anke!

Liefs,

Ron & Ingrid Kamping-Stemmerich.