Jeroen, Eline & Juul van Egmond

18 juni 2022 was onze grote dag. En Anke Minnee was onze trouwambtenaar. Dat wilden we heel erg graag omdat ik (de bruid) al heel lang een speciale band heb met Anke. Toen ik nog werkzaam was in Wijckersloot heb ik haar moeder verzorgd. En ik kende Anke eigenlijk al van de verhalen van mijn ooms, die bij haar op Franse les zaten. Zij vertelden mij al wat een leuke vrouw Anke is en dat ze daar graag op les gingen. Toen ontmoette ik zelf Anke op mijn werk, en de klik was er meteen. Ik heb Anke in mijn hart gesloten en ze heeft echt een speciaal plekje. Wat vond ik het fijn dat Anke ons dus op onze datum kon trouwen! Dat maakte de ceremonie nog een stukje specialer. Ook had Anke een speciaal verhaaltje voor onze dochter. Geweldig! Juul heeft het daar nog steeds over hoe leuk ze dat vond. Kortom ik had me geen betere trouwambtenaar kunnen wensen. Anke is een lieve en zachtaardig vrouw met een hart van goud 🤍

Heel veel liefs Jeroen, Eline & Juul van Egmond