Kellen & Bas

Lieve Anke,

Trouwen, dat wilden wij…. en niet zomaar; het moest romantisch, traditioneel, tweetalig, en bovenal onvergetelijk worden ! Omdat wij veel waarde hechten aan het kerkelijk huwelijk en dat graag zeer uitgebreid wilden vieren, was de keuze om het burgerlijk en kerkelijk huwelijk te splitsen gauw gemaakt.

Waar voor de kerk voor zowel een katholieke pastoor als voor een protestantse dominee wordt gekozen, zoals dat gebruikelijk is bij een ‘gemengd’ huwelijk, stond onze keuze voor het burgerlijk huwelijk vrijwel meteen vast: Anke Minnee.

Naar eerdere goede ervaringen van deze BABS bij onder meer het huwelijk van mijn zus en een goede vriend hoefden wij niet lang na te denken.

Na een prettig gesprek bij Anke thuis waarbij onze liefdesgeschiedenis, onze achtergrond, onze interesses en de manier hoe wij in het leven staan op zorgvuldige wijze zijn doorgenomen, stuurt Anke ons een beschrijving van ons gesprek.

Zelfs voor het feit dat er bij het huwelijk twee culturen en nationaliteiten betrokken zijn (mijn partner is Braziliaans) draait Anke haar hand niet om. Moeiteloos wordt er samengewerkt met een Braziliaanse tolk, waarbij Anke op een rustige manier ons levensverhaal vertelt.

Het enthousiasme, je passie en de warme woorden die jij op deze dag tot ons gesproken hebt, hebben deze dag tot een onvergetelijke dag voor ons gemaakt!

Merci, dank je wel en obrigado !

Kellen de Oliveira Passos en Bas Brouwer