Gerard & Michiel

Toen ik eind 2008 Michiel gevraagd had om te gaan trouwen en dat we dit op een bijzondere plek wilde gaan doen, ging ik op zoek naar een BABS die ervaring had met trouwen in het buitenland. Zodoende kwamen wij begin 2009 bij Anke terecht!

Nadat wij telefonisch met elkaar hadden gesproken hebben wij een afspraak bij Anke thuis gemaakt om even persoonlijk kennis te maken en elkaar aan te voelen of er een klik was. De klik was er zeker en wij vonden samen Anke een warme en sympathieke vrouw waarna wij besloten om haar als BABS te vragen om ons in het huis van mijn ouders in Spanje te trouwen. Wij wilden graag een intieme bruiloft met alleen familie en goede vrienden en het huis in Spanje was daar een zeer geschikte plek voor. Anke vond dit ook een leuk idee en nam de uitdaging aan om er een mooie ceremonie van te maken.

Een aantal weken voor de bruiloft is Anke nog bij ons thuis langs geweest om ons in privésferen mee te maken en onze wensen over die dag aan te horen en enkele vragen te stellen om zodoende haar toespraak voor te bereiden, dit deed ze allemaal zeer professioneel en met oprechte interesse!

We hadden met Anke afgesproken dat ze een dag voor de huwelijksvoltrekking al in Spanje zou arriveren zodat ze de familie en vrienden kon meemaken en zo mogelijk nog enkele leuke anekdotes in de toespraak zou kunnen toevoegen. Dit gaf al een bijzondere en vertrouwde sfeer als je zo samen naar DE dag toeleeft.

De ceremonie was uiteindelijk met een woord ONVERGETELIJK, alle dierbare waren aanwezig, het weer was prachtig, de catering was uitstekend en “last but not least” de huwelijksvoltrekking door Anke was zeer speciaal, emotioneel en toch informeel met een hele mooie toespraak en leuke anekdotes. Wij bewaren hier nog altijd hele mooie herinneringen aan!!